pondělí 30. prosince 2019

Sociální přihlášení WordPress umožňuje čtenářům vašich webových stránek a zákazníkům registrovat se pomocí jejich stávajících ID sociálních účtů, což eliminuje potřebu vyplňování registračních formulářů a zapamatování uživatelských jmen a hesel.
WordPress Social Login také umožňuje importovat seznam kontaktů uživatelů z Google Gmail, Facebook, Windows Live a LinkedIn.
Sociální přihlášení WordPress vám poskytuje absolutní kontrolu nad přístupem uživatelů na váš web a přichází seznam pravidel a omezení, které můžete nastavit.
Komplexní Uživatelská příručka a nejčastější dotazy WordPress Social Login najdete na adrese http://miled.github.io/wordpress-social-login/
Snadné přizpůsobení a integrace
Wordpress Social Login přichází s jednoduchým, ale flexibilním a plně přizpůsobitelným ověřovacím widgetem. A pokud jste vývojář nebo designér, můžete si jej přizpůsobit obsahu svého srdce.
Široká škála poskytovatelů
V závislosti na cílovém publiku si můžete vybrat z celé řady poskytovatelů a služeb, včetně: sociálních sítí, platforem pro mikroblogování, profesionálních sítí, médií, sdílení fotografií, programátorů a hráčů.
Aktuálně podporovaní poskytovatelé
Facebook, Google, Twitter, Windows Live, Yahoo !, LinkedIn, Reddit, Disqus, Tumblr, Stackoverflow, GitHub, Dribbble, Instagram, 500px, Foursquare, Steam, Twitch.tv, Mixi, Vkontakte, Mail.ru, Yandex , Odnoklassniki, Goodreads, Skyrock, Last.fm, AOL a PixelPin.
Zdarma, neomezené a bílé označení
Wordpress Social Login je open-source a zcela zdarma. Zdrojový kód je veřejně dostupný na GitHubu pro kohokoli, kdo mu může pomoci a přispět. V komerčních projektech můžete používat sociální přihlášení WordPress, pokud zůstane záhlaví autorských práv nedotčeno.
Velké poděkování všem, kteří přispěli k sociálnímu přihlášení pomocí WordPress zasláním oprav, nápadů, recenzí a pomoci na fóru podpory.


CzechoSlovakia infoblok › Instalace pluginů — WordPress



0 komentářů:

Okomentovat

Popular Posts